Informasjon om korona konsekvenser for treff.

I 2020 så var planen som dere så i forrige medlemsblad at vi skulle jobbe for økt aktivitet i regionene. Flere gode lokaltreff var planlagt og flere ideer var under vurdering. Samtidig som bladet gikk til trykk så kom Korona og 2020 blir med det helt annerledes.

Forbudet mot større folkemengder har medført at alle treff frem til 15. juni blir kansellert. Første uka i mai skal myndighetene si mer om hva som gjelder for resten av sommeren. Capri Club Norge sine regionstreff i denne perioden er i samarbeid med andre arrangører. Selv om ikke alle disse treffene er offisielt avlyst enda så går vi ut i fra at de blir det. CCN vil ikke være medarrangør av noen treff som går på tvers av det myndighetene sier.

Når det gjelder årets landstreff på Gol 14-16 august så er det håp i hengende snøre. Vi må bare avvente til myndighetene kommer med oppdatert informasjon og så vil vi ta en beslutning så fort det lar seg gjøre.

Utover det så oppfordrer vi alle medlemmer til å følge de retningslinjer som er kommet og håper at ingen av våre medlemmer eller deres familier får kjenne Korona på kroppen. Stay home, stay safe og ta vare på hverandre.

Så ser vi at det er mye aktivitet og flere spennende prosjekter rundt om. Gøy at dere legger ut på Facebook! Og skulle du kjede deg så er dette kanskje perioden du kan bruke til å skrive et spennende innlegg om din bil eller et teknisk tips som du kan sende til redaktøren 😊

På vegne av styret i Capri Club Norge,
Inge Lirhus, Formann.

Korona

Post navigation


Legg igjen en kommentar