Informasjon om mulighetene i Gnist


Se en videopresentasjon av Gnist her!


Digitalt kjøretøyregister

I kjøretøyregisteret kan alle medlemmer lagre bilder, registreringsdata og informasjon om bilene sine. Her håper vi at alle registrerer bilene sine, enten de er parkert som fremtidig prosjekt, under oppussing, registrert eller hva enn statusen er. En fin mulighet for alle medlemmer til å se hvilke Caprier som finnes i Norge, men da er vi avhengig av at flest mulig legger inn informasjon om bilen sin. Dere velger selv hva dere vil gjøre synlig for andre medlemmer, men vi håper at flest mulig velger å gjøre bil og eier synlig.

Husk derfor å huke av for at kjøretøy og eier skal være synlig for andre medlemmer:


Oversikt over medlemmer i din region

Capri Club Norge er delt inn i 5 regioner med en kontaktperson pr region. I appen vil du få oversikt over alle medlemmer i regionen. Man kan legge inn bilde av seg selv og det er kun navn som vises. Vi har også mulighet til å vise adresse, epost og telefonnummer, men vi har valgt å kun vise navn. Dette på grunn av at medlemmer vil ha forskjellige ønsker vedrørende personvern.


Intranett – Digital oversikt over medlemsblad

I Gnist så er det en egen meny som heter Intranett. Her finner du blant annet oversikt over nesten alle medlemsblad tilbake til 2001 i PDF format som man kan bla seg gjennom.


Medlemskort og medlemsfordeler

Klubben har flere medlemsfordeler/rabattavtaler. I Gnist får du full oversikt over disse og i tillegg får du et digitalt medlemskort. Medlemskortet vil kun være synlig dersom du har betalt medlemskontingenten for inneværende år.


Adresse, faktura og personvern

Du vil også få full oversikt over dine fakturaer, kontaktinformasjon og adresse med mulighet til å oppdatere. Legger du inn telefonnummer så vil du også få SMS i forkant av regionale treff og annen informasjon som klubben ønsker å sende ut.


Arrangementer

I 2022 så har vi opprettet en egen treffkalender. Den inneholder oversikt over de regionale treffene, landstreffet og mange andre treff der du er velkommen med din Capri. Treffkalenderen finner du i menyen. og leverandøren av Styreweb jobber nå med at treffkalenderen automatisk skal vises i Gnist også. Foreløpig så har vi lagt ut en oversikt over landstreffet og de regionale treffene for 2022.