LMK forsikring

Som medlem i Capri Club Norge får du tilgang til en svært gunstig veteranbil forsikring. I motsetning til tidligere så er det nå svært enkelt å bestille og det tilbys forsikring til alle kjøretøy uavhengig av om de er ombygget eller ikke. Det tilbys også tilpasset forsikring for blivende klassiker mellom 15 og 29 år. Har du en annen veteranbil eller motorsykkel så kan du også bruke denne forsikringen gjennom Capri Club Norge.

Bestilling:
Ring 21 49 50 37 eller bestill via nettsiden https://www.if.no/privat/partner/lmk/lmk
– Oppgi at du er medlem i Capri Club Norge, navn, osv så sjekker de og fikser resten.
– For kjøretøy med verdi over 300.000,- så vil du bli bedt om å få en besiktigelse
– Vi anbefaler at du ringer dem så får du svar på det du måtte lure på. Oppgitt telefonnr er til en egen gruppe som har denne avtalen som fokus.

Detaljer om forsikringer finner du hos LMK på denne siden: http://lmk.no/punkt_04/forsikring/

Opplysningene nedenfor er oppdaterte pr 10.februar 2021

Priser:
Helforsikring: 495,- pr år
Utvidet helforsikring (ombygde biler, se lenger nede): 1.195,- pr år
Prisene over forutsetter at man verdisetter bilen til under 300.000. Dersom du mener at biler har en verdi over 300.000 så krever det besiktigelse. Prisen vil da gå noe opp.

Ombygd eller ikke
Med denne LMK forsikringen så er man nå blitt mykere i kantene og selv om man har satt på andre felger, skiftet motor og andre tidriktige endringer så går man inn under vanlig helforsikring. Hvis man derimot har satt inn en moderne motor eller vesentlig større motor og modifisert kjøretøyet betydelig så er det Utvidet helforskring som gjelder. Avklar dette med IF når du ringer for å bestille, så blir dere enige iforkant.

Besiktigelse
For biler som man mener har en verdi på over 300.000. Det finnes svært mange besiktigelsespersoner rundt om i landet og man kan benytte både personer som er med i Capri Club Norge eller andre klubber. Full oversikt over alle personer finner du på http://lmk.no/punkt_04/underpunkt_02/.

Capri Club Norge ønsker å utvide antall besiktigelsespersoner i klubben og listen nedenfor kommer derfor til å bli oppdatert. Si ifra hvis du vil bistå. Pr nå så har Capri Club Norge følgende besiktigelsespersoner.

Inge Lirhus: 958 16 942
Magnar Johannessen: 928 34 188

Sette verdi på bilen og dokumentasjon
Alle kjøretøy som har en verdi opp til 300.000,- blir forsikret opp til 300.000. Selv om det ikke kreves noen besiktigelse så anbefaler vi å ta noen gode bilder som du lagrer på mail eller en annen trygg plass.

Takst
Hvis uhellet skulle være ute så vil det være markedsprisen på skadetidspunktet som er avgjørende. Dette vurderes opp i mot hva tilsvarende modeller har blitt omsatt for siste året. Det er et eget tastteam for veteranbiler som vurderer dette. Dersom det er en spesiell modell som ikke har vært noe særlig omsatt siste året så vil man se til utlandet for å hente inn mest mulig dokumentasjon for å fastsette prisen. Dine egne bilder og dokumentasjon vil også bli tatt med i betraktning og klubben og LMK kan også bli inkludert.

Svar på andre spørsmål finner du hos LMK eller ved å ringe 21 49 50 37