Rislone Zink pakke

kr 300

3 på lager

Produktnummer: 200 Kategori:

Beskrivelse

Rislone blyerstatning, utviklet for dagens lav-energi bensin / etanol blandinger og høyt vanninnhold. Hjelper kjøretøy som trenger smøring og kraftøkning. Tilpasset alle bensin- og etanolblandinger til både ny og gamle bil.

Zink booster tilsettes motoroljen, en halv flaske til 6l motorolje hvis oljen inneholder et høyt sinkinnhold og en full flaske til 6l motorolje hvis sinkinnholdet er lavt eller usikkert. Passer godt til V6 cologne motorer.

En pakke som inneholder markedets beste ZINK booster og to flasker Valve Protector med Octane Booster som gir et klassisk kjøretøy den beste smørebeskyttelsen mot drivstoffet og oljen.
ZINK-boosteren inneholder ZDDP (sinkdialkylditiofosfat) sink og fosfor EP (ekstremt trykk) som oppgraderer motoroljer.
Ventilbeskytter med oktanforsterker er designet for å beskytte drivstoff og forbrenningssystemet mot smøring og er en godkjent blyerstatning som reduserer negativene i etanolblandet bensin. Begge produktene er godkjent for bruk med eller uten katalysator.
Produktene kan brukes til bensin- og dieselmotorer, eldre og klassiske biler, hot rods, lastebiler, motorsykler, traktorer, landbruks- og industrimaskiner, off-road og alle racingapplikasjoner som krever et høyt sinkinnhold i motoroljen og drivstoffet uten bioblanding.
Ventilbeskytter med oktanforsterker Hver doseringsflaske er nok til 250L bensin/etanol drivstoff. Zinc Booster tilsettes motoroljen, en halv flaske til 6L motorolje hvis oljen inneholder et høyt sinkinnhold og en full flaske til 6L motorolje hvis sinkinnholdet er lavt eller usikkert.