Vilkår og betingelser

Oppdatert: 29.10.2018
Vilkår og betingelsene gjelder ikke for innmeldinger i klubben.

Capri Club Norge er en klubb som er 100% drevet på dugnad av folk som brenner for klubben og Ford Capri. Klubbshoppen er satt opp for at medlemmer lettere skal kunne bestille Caprideler og klubbeffekter. Pengene brukes for at vi i størst mulig grad skal kunne oppnå klubbens formålsparagrafer som blant annet innebærer å utgi medlemsbladet og arrangere landstreff.

Postoppkrav
Vi sender ikke varer i postoppkrav

Leveringstid
Som opplyst drives klubben på dugnad og selv om vi vil forsøke å sende varer så fort som mulig gjør vi dere oppmerksom på at noe leveringstid kan forekomme. Det er så enkelt at av og til så har vi andre private gjøremål som medfører at vi ikke får sendt påfølgende dag. Vår ambisjon er at varene skal være postlagt innen en uke etter betaling.

Hente selv
Det er mulig å hente alle varer på vårt lages hos klubbshopansvarlig. Skriv dette i så fall i kommentarfeltet på betalingssiden og ta kontakt med klubbshopansvarlig for å avtale tidspunkt.

Retur av varer

Eventuell retur av varer skal avtales og godkjennes av klubbshopansvarlig på forhånd.

Levering
Capri Club Norge leverer via Posten til alle steder i Norge utenom Jan Mayen og Svalbard. Vi leverer også til andre land.

Ikke hentede varer
Kunden er selv ansvarlig for å hente ut varer som blir levert til et postmottak. Ordrer som ikke blir hentet ut og derfor returnert til Capri Club Norge blir ikke automatisk kreditert. Kunde må selv kontakte klubbshopansvarlig. Fraktkostnader vil ikke bli kreditert.

Vi ønsker ikke å være strikse på noen som helst måte, men sette realistiske forventninger.